Zwembadkluisjes

WEWO levert vochtbestendige zwembadkluisjes in ontwerp, materiaal en sluitsysteem naar keuze.    

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Als beheerder of exploitant voelt u zich verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten in en rond het water. Uw badmeesters houden kinderen (en ouderen) goed in de gaten, maar wie let er op de persoonlijke eigendommen van uw badgasten? Wilt u uw klanten optimaal bedienen bij het opbergen van hun spullen? Dan bent u bij WEWO aan het juiste adres. WEWO produceert en levert vochtbestendige zwembadkluisjes in diverse materialen, uitvoeringen en sluitsystemen. Met een centraal gestuurd sluitsysteem kunt u alle lockers tegelijk bedienen en monitoren. Zodat uw badgasten hun spullen met een veilig gevoel in de kluis achter kunnen laten.

Om de juiste lockers voor uw zwembad te kopen, is het belangrijk om na te denken over:

 • het ontwerp
 • het materiaal
 • het sluitsysteem.

Het ontwerp van zwembadkluisjes
Bij het ontwerp van de lockers in uw zwembad moet u onder andere denken aan het volume en de indeling. Kiest u voor grote (gezins)lockers, of juist voor kleinere persoonlijke lockers? En wilt u dat de badgasten hun kleding gescheiden kunnen opbergen van eigendommen zoals portemonnees, mobiele telefoons, horloges en sieraden? WEWO zal u hier vragen over stellen om zwembadlockers op maat voor u te ontwerpen.

Het materiaal van zwembadlockers
Let bij uw materiaalkeuze vooral op slijtvastheid, duurzaamheid, onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. WEWO levert behalve stalen lockers ook zwembadkluisjes in de materiaalsoorten Melamine en Volkern. Lockers van Melamine zijn sterk, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Kluisjes van Volkern zijn slijtvast, duurzaam en vochtbestendig. De laatste eigenschap maakt Volkern een ideale materiaalsoort voor zwembadkluisjes. Daarnaast heeft dit materiaal ook een luxe, stijlvolle uitstraling.

Het sluitsysteem van zwembadkluisjes
Zwembadkluisjes van WEWO zijn leverbaar met de volgende sluitsystemen:

 • digitale sloten
  Deze sluitsystemen werken met een pincode, RFID (identificatie op basis van radiofrequenties) of biometrie (identificatie op basis van een vingerafdruk of gezichtsherkenning).

 • mechanische codesloten
  Mechanische sluitsystemen werken met een code; het zijn dus cijfersloten. WEWO levert mechanische codesloten met maximaal 10.000 cijfercombinaties. Deze sloten kunnen desgewenst integraal in het materiaal van de lockers worden verwerkt, maar ook als opbouw worden geleverd.

 • sleutelsloten
  De sleutelsloten van WEWO zijn leverbaar in speciale uitvoeringen voor panelen van hout, glas en staal. Maar ze variëren ook in draairichting, sluitlippen en opnames.

 • centraal gestuurde sluitsystemen.
  Bij een centraal gestuurd sluitsysteem worden uw zwembadlockers met kabels op een centrale terminal aangesloten. Voorwaarde is dat uw lockers van een digitaal slot (pincode, RFID of biometrie) zijn voorzien. De terminal stuurt verschillende groepen kluisjes met een eigen display aan. Eén display kan maximaal 32 lockers bedienen; per terminal kunnen maximaal 512 kluisjes worden aangestuurd. Met een centraal gestuurd sluitsysteem kunt u al uw zwembadlockers op afstand openen, sluiten en in de gaten houden.


Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Modulaire lockeropstellingen voor grootste auto-importeur van België

In opdracht van D&C Services uit Vilvoorde, België hebben de monteurs op verschillende locaties van de grootste auto-importeur uit België modulaire lockerwanden geplaatst. 

Pantrymeubels en lockerwand

Speciaalmeubilair zoals garderobeunits, copy-units en lockers. Een maatwerk totaal oplossing

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief