Elektrotrekker

Gebruiksvriendelijk en om je lichamelijk belasting te beperken

Logistieke processen binnen een organisatie vereisen vaak grote lichamelijke inspanningen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Het transporteren van zware karren in diverse industrie├źn is arbotechnisch niet meer verantwoordt. Met behulp van elektrotrekkers kan het transport van deze karren versimpelt worden.In veel sectoren vindt transport van bijvoorbeeld zware rolcontainers, bloemenkarren en ander rollend transport plaats. Om dit transport op een gebruiksvriendelijke manier, op eenvoudige wijze zonder lichamelijke belasting uit te laten voeren, heeft Wewo de elektrotrekker ontworpen.  De elektrotrekker kan in verschillende klassen tot een maximum trekkend vermogen van 2,5 ton ontworpen worden. Daarnaast zijn er veel verschillende koppelingen mogelijk van manueel bediening tot volledig hydraulische bediening.

Door jarenlange ervaring in logistieke sector in combinatie met eigen engineering, kun veel klantspecifieke oplossingen gerealiseerd worden voor zowel elektrotrekker als koppelmogelijkheden.

         

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Een fabriek van Volvo Cars Corporation

Klant:
Volvo Cars Gent is een fabriek van Volvo Cars Corporation in de Gentse haven. De fabriek is opgedeeld in een lasfabriek, een spuitfabriek en de eindassemblage. De fabriek werd opgericht in 1965 ter ondersteuning van de expansie van Volvo in wat toen nog de 'Europese Economische Unie' heette. 

Elektro transportwagens

WEWO Europe heeft voor het MMC verschillende transportwagens voor veel voorkomende werkzaamheden ontwikkeld.

Elektrotrekker

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief