Elektrotrekker

Gebruiksvriendelijk en om je lichamelijk belasting te beperken

Logistieke processen binnen een organisatie vereisen vaak grote lichamelijke inspanningen.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Het transporteren van zware karren in diverse industrieën is arbotechnisch niet meer verantwoordt. Met behulp van elektrotrekkers kan het transport van deze karren versimpelt worden.In veel sectoren vindt transport van bijvoorbeeld zware rolcontainers, bloemenkarren en ander rollend transport plaats. Om dit transport op een gebruiksvriendelijke manier, op eenvoudige wijze zonder lichamelijke belasting uit te laten voeren, heeft Wewo de elektrotrekker ontworpen.  De elektrotrekker kan in verschillende klassen tot een maximum trekkend vermogen van 2,5 ton ontworpen worden. Daarnaast zijn er veel verschillende koppelingen mogelijk van manueel bediening tot volledig hydraulische bediening.

Door jarenlange ervaring in logistieke sector in combinatie met eigen engineering, kun veel klantspecifieke oplossingen gerealiseerd worden voor zowel elektrotrekker als koppelmogelijkheden.

         

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Elektrotrekker voor het verplaatsen van gekoppelde containers

Ergonomische elektrotrekkers voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen

Klant:
De klant is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. In de Benelux bevindt de belangrijkste vestiging zich te Wilrijk, waar zich het internationale hoofdkantoor van de compressorendivisie bevindt en bovendien een grote productie-eenheid is.

Elektrotrekker

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief