Automatic Guided Vehicle

De mogelijkheden die een AGV-systeem biedt zijn oneindig

AGV-voertuigen zijn zelfstandige, onbemande voertuigen die bijvoorbeeld materialen door een fabriek of magazijn kunnen vervoeren.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

De engineers van WEWO Europe b.v. hebben, naar aanleiding van vragen van onze klanten, een eigen systeem voor AGV-voertuigen ontwikkeld. AGV staat voor Automatic Guided Vehicle.  AGV-voertuigen zijn zelfstandige, onbemande voertuigen die bijvoorbeeld materialen door een fabriek of magazijn kunnen vervoeren. Doordat de wagen uitgerust is met een safety scanner met meerdere veiligheidsvelden kan deze zich veilig in een bemande omgeving verplaatsen.

De mogelijkheden die een AGV-systeem biedt zijn oneindig. Zo kan een AGV-voertuig bijvoorbeeld voorzien worden van een schaartafel, waardoor er altijd op een ergonomische hoogte kan worden gewerkt. 


Een fabriek van Volvo Cars Corporation

Klant:
Volvo Cars Gent is een fabriek van Volvo Cars Corporation in de Gentse haven. De fabriek is opgedeeld in een lasfabriek, een spuitfabriek en de eindassemblage. De fabriek werd opgericht in 1965 ter ondersteuning van de expansie van Volvo in wat toen nog de 'Europese Economische Unie' heette. 

Een AGV, geoptimaliseerd voor het verplaatsen van producten

Een AGV die door zijn compacte design uitermate geschikt is voor het verplaatsen van stellingen en producten in diverse omgevingen.

Wereldwijd marktleider op het gebied van industriƫle productiviteitsoplossingen

Klant:
De klant is wereldwijd marktleider op het gebied van industriële productiviteitsoplossingen. In de Benelux bevindt de belangrijkste vestiging zich te Wilrijk, waar zich het internationale hoofdkantoor van de compressorendivisie bevindt en bovendien een grote productie-eenheid is.

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Elektro transportwagens

WEWO Europe heeft voor het MMC verschillende transportwagens voor veel voorkomende werkzaamheden ontwikkeld.

Elektrotrekker voor het verplaatsen van gekoppelde containers

Ergonomische elektrotrekkers voor het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven.

Automatic Guided Vehicle

Neem contact op voor persoonlijk & passend advies!

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief