SERVICE & ONDERHOUD

Uw machine moet perfect functioneren in en goede staat verkeren

Service en onderhoud zijn de essentiĆ«le elementen voor de levensduur van uw machines.

Direct meer informatie?

Laat uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dezelfde dag terug.

Daarom draagt WEWO zorg voor een snelle, efficiƫnte en betrouwbare service, waardoor stilstand en kosten tot een minimum worden beperkt.

Alle onderdelen, mechanisch of elektrisch,  moet perfect functioneren en in goede staat zijn, om een feilloze werking en de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Kostbare reparaties kunnen via regelmatig en preventief onderhoud drastisch worden verlaagd. De voordelen spreken voor zich: uw transportmiddel is altijd inzetbaar! Daarnaast worden de reparaties van te voren optimaal worden afgestemd met uw planning en werkzaamheden. De preventieve en eventuele correctieve werkzaamheden worden bij u ter plaatse uitgevoerd door uitstekend geschoolde servicemonteurs

Wanneer u helemaal zorgeloos wilt zijn kunt u een onderhoudscontract afsluiten. U profiteert dan niet alleen van de vastgestelde voorwaarden, maar ook neemt WEWO voor u de gehele onderhoudsplanning uit handen. Een zeker gevoel!

Maatwerk

Wij vinden graag een oplossing voor uw unieke situatie!

Neem direct contact op

Met passie hebben wij onder andere gewerkt voor:

Marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden

Klant:
Bosch Transmission Technology is marktleider op het gebied van ontwikkeling en massafabricage van duwbanden voor de continu variabele transmissie (CVT). Sinds de start in 1972 is continu geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van de duwband. 

Elektrowagens met schaartafel

WEWO Europe BV heeft voor een productie-/assemblage bedrijf in België elektrowagens ontwikkeld en geproduceerd t.b.v. de productielijn.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief